Skandinaviska Turistkyrkan Benidorm arrangerer hvert år et skandinavisk sommerstevne (Spaniatreffet). Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne til å delta i dette stevnet som legger vekt på både god forkynnelse og bygging av sosiale relasjoner.

Under Spaniatreffet gjennomføres også det ordinære årsmøtet, der medlemmer i STKB er velkomne til å delta. Årsmøtet skal behandle siste års regnskap, velge styremedlemmer, varamedlemmer, valgkomité og revisor, og fatte beslutninger i andre saker som blir tatt opp til behandling.

Spaniatreffet i august 2021:

Sommerens spaniatreff blir gjennomført på Sole Gjestegård i Noresund, som har adresse Gammel Hallingdalvegen, 3536 Noresund. Stedet er ca 43 km vestover fra Hønefoss i Norge. Overnattingsanlegget tilhører Filadelfiakirken Oslo, og omfatter 60 gjesterom med hotellstandard og flere møte- og konferanserom. Senteret ligger idyllisk til ved bredden av innsjøen Krøderen, som er 41 km lang.

Spaniatreffet 2021 starter med middag kl 18:00 søndag 15. august og blir avsluttet etter frokost torsdag 19. august.

Påmelding og reservering av overnattingsplass skal sendes til STKB, ikke til Sole. Det er fortsatt noen ledige plasser. Påmeldingen til Spaniatreffet er åpen for alle.

Årsmøtet 2021:

STKB sitt ordinære årsmøte 2021 vil bli avholdt tirsdag 17. august 2021 under Spaniatreffet på Sole. Bare medlemmer vil ha stemmerett. Medlemmer som er forhindret fra å delta kan gi skriftlig fullmakt til et annet medlem om man ønsker det. Skjemaet finnes nedenfor.

Medlemmer som ønsket å sende inn forslag til saker i årsmøtet hadde frist til 13. juli 2021.

Fullmakt-skjema for ordinære og ekstraordinære årsmøter:

Medlemmer som ikke har anledning til å møte personlig i et ordinært eller et ekstraordinært årsmøte kan gi skriftlig fullmakt til et annet medlem eller et medlem av styret til å stemme på sine vegne. Fullmakt-skjemaet finnes nedenfor. Bruk det utskrift-formatet som passer deg best.

Alle feltene i skjemaet må være fylt ut og signert for at fullmakten skal bli godkjent. Følg anvisningen nederst på skjemaet om innlevering av en utfylt fullmakt.