Hvordan reiser man til Benidorm?

Reise med fly:
Alicante lufthavn (ALC) er nærmeste flyplass til Benidorm. ALC ligger ca 11 km fra Alicante by, ca 60 km fra Benidorm, og ca 63 km fra l’Albir. Flere flyselskap har rimelige priser til ALC fra de fleste større skandinaviske byer, med direktefly enkelte ukedager og med mellomlanding alle ukedager. Sjekk og bestill hos SAS, KLM eller Norwegian på internett, eller ta kontakt med et reisebyrå hvis du ikke har mulighet eller lyst til å bestille selv.

Reise med buss eller bil:
Noen buss-selskap kjører fortsatt til Benidorm, fortrinnsvis fra Norge. Ta kontakt med ditt reisebyrå.
Raskeste kjørerute til Benidorm fra Oslo eller Stockholm er ca 3.200 km. Dersom man ønsker å kjøre med egen bil, bør man planlegge 2-4 overnattinger på veien.

Ferietur med bobil:
De som liker å reise med bobil kan lett finne frem til store campingplasser som er spesielt tilrettelagt for bobiler og campingvogner. Det er flere slike campingplasser både i Benidorm og i områdene rundt byen.

Praktiske tips for oppholdet.

Regionen har relativt mange lokale eller nasjonale festdager, og da er både markedene og de fleste butikkene og kontorene stengt. Man kan sjekke kalenderen over lokale festdager og finne ut om det er en slik festdag i det området man bor eller reiser til. Da slipper man å dra ut på feil dag for å handle.

Under-menyene under menyvalget Nyttig å vite gir en del praktisk informasjon som kan være nyttig ved ankomsten og under oppholdet.

Dersom du oppdager noen feil i opplysningene, eller savner noe i disse informasjonssidene, setter vi stor pris på en tilbakemelding på e-post til webadmin @ turistkyrkan.net.