Skandinaviska Turistkyrkan Benidorm (STKB) er en uavhengig og tverrkirkelig organisasjon med formål å drive skandinavisk-språklig turistkirke i Benidorm. STKB eier egne kirke-lokaler i Benidorm, og ledes av et styre valgt av og blant medlemmene.

STKB tilbyr et godt sosialt og åndelig miljø med fokus på utvikling av et kristent fellesskap. Man kan også delta i STKB’s mange ulike sosiale arrangementer. Det er lett å bygge nye og gode vennskap i det inkluderende miljøet.

Turist- og bade-byen Benidorm ligger i den nordlige delen av Costa Blanca (den hvite kysten) i den spanske regionen Valencia. Distriktet har mer enn 320 soldager per år.

Fra kirke-lokalene er det bare ca. 100 m til den rene og flotte sandstranden Playa de Levante med plass til tusenvis av mennesker som nyter salt sjø og deilig sol.

Disse nettsidene er laget primært for å informere om Skandinaviska Turistkyrkan Benidorm sitt arbeid og om det geografiske området der STKB har sin virksomhet. Nyheter og oppdateringer fra kirken formidles via kirkens Facebook-kanaler.

Nedtrekk-menyene under ‘Nyttig å vite’ gir informasjon om mange praktiske forhold som kan komme til nytte under ankomsten og oppholdet. Der det er naturlig blir også tilretteleggingen for rullestolbrukere beskrevet.

STKB hjelper gjerne besøkende i Benidorm med utfyllende informasjon og løsninger for enkelte praktiske behov.

Organisasjonen STKB drives på dugnad av medlemmer fra Sverige, Danmark og Norge. Derfor kan det forekomme både svenske, danske og norske tekster på disse nettsidene.

Skandinaviska Turistkyrkan Benidorm ønsker hjertelig velkommen til et opplevelsesrikt og minneverdig opphold med opplading for både legeme og sjel.